ЗА НАС

Начало    ЗА НАС
Вашата оценка
 

 

Албена Холидейз е основана през 2005г. и притежава Удостоверение за регистрация за извършване на туристическа агентска дейност № 05443/2005г, издаден от Министерството на културата и туризма на Р. България, Удостоверение за регистрация за извършване на туроператорска дейност № РКК-01-05886/2007г, издаден от Държавна Агенция по туризъм на Р. България, както и ЕВРО лиценз за транспортна дейност № 1064/2009г, издаден от Министерството на транспорта на Р. България.

Албена Холидейз е с насоченост в организирането на собствени ваканционни пакетни туристически пътувания с автобус и самолет по дестинации Турция, Гърция, Албания, Испания.

Албена Холидейз е една от водещите компании за седмични чартърни автобусни и самолетни почивки до курортите в Егейската част на Турция и Анталия, до курортите на Халкидики - Гърция и курортите Саранда и Дуръс в Албания.

Албена Холидейз разполага със собствен автобусен парк и предлага качествена завършена пакетна услуга от транспорта до настаняването и обслужването на място на изключително конкурентни цени вече 15 години!