Хотел НОНА 3*- Албена

Начало    България    Албена    НОНА
Вашата оценка 4 от 3 гласа
НОНА - 3
 
Албена, България

Цена от:
70 лв.


или се обади на тел:
02/ 952 00 60
Описание на хотела
Цени
Oферти с този хотел
Резервация
 
Местоположение:
Хотел “Нона” е разположен на самия морски бряг, в непосредствена близост до природен резерват "Балтата", и на 300 м. от балнеологичен център "Медика". От хотела се разкрива невероятно красива гледка към морето и резервата.


В хотела:
Хотелът представлява 10 етажна сграда, с 3 асансьора.През 2011г. хотелът е реновиран,стаите са съвременно обзаведени, ресторантът е климатизиран Гостите на хотела ползват безплатно басейн за деца и възрастни в съседния хотел"Елица", на тяхно разположение са ресторант, бар, паркинг, детска площадка. На плажа пред хотела, както и на басейна на хотел "Елица" Междинното хранене се осъществява на снек-бар "Елица". На рецепцията на хотела има възможност за наем на сейф и хладилник в стаята срещу допълнително заплащане, разрешени са домашни любимци. В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има WiFi безжичен интернет. Карти за интернет достъп се продават на рецепцията на хотела.

Стаи:
Хотелът разполага със 176 стаи и апартаменти, от които:
24 единични стаи
146 двойни стаи
2 двустайни апартамента /с две спални/
4 едностайни апартамента /едноспални/
Всички стаи са комфортно обзаведени и оборудвани с душ или вана, климатик, телефон, кабелна телевизия, сешоар, бюро, огледало и мини бар. Една част от стаите са с изглед към резерват „Балтата", останалата са с морски изглед. Домашни любимци се допускат след предварително запитване и определени условия. Настаняването е след 14.00ч., освобождаването на стаите до 12.00ч.
Стаи с парков изглед:(около 12 кв. м) - уютно и комфортно обзаведени. Всяка от тях разполага с две събрани единични стандартни легла и разтегателен фотьойл, което я прави подходяща за настаняване на максимум 3 възрастни или 2 възрастни и 1 дете. Баните са с душкабина.
Стаи с морски изглед:(около 15 кв. м) - уютно и комфортно обзаведени с неповторима панорамна гледка към морето. По голямата част от стаите разполагат с две стандартни единични легла и разтегателен диван или едно френско легло тип спалня и едно единично легло. Някои от стаите са с междинна врата и двуетажни легла. Максимално настаняване на семейства: 3 възрастни и 1 дете или 2 възрастни и 2 деца.
Двустаен апартамент(50 кв. м)- универсална комбинация от просторни спални и хол, оборудвани с мебели с модерен дизайн. Удивителен морски изглед. Настаняване 4 възрастни и 1 дете. Всички двустайни апартаменти са с морски изглед.
Едностаен апартамент (35 кв.м)- състои се от спалня, хол, баня, санитарен възел и тераса с морски изглед. Луксозно обзаведени и позволяващи настаняване на двама възрастни и едно дете или двама възрастни и 2 деца. Всички апартаменти са с морски изглед.

Плаж:
На всяка стая се полагат по 2 безплатни шезлонга и 1 чадър на плажа на Албена.