Лято 2021 в Албена с включен транспорт - Всяка събота от София, Велико Търново, Стара заго...

Начало    Хотели в България    Пакети 7 нощ. в к.к.Албена    ЛЯТО 2021 В АЛБЕНА С АВТОБУС - 7 НОЩУВКИ
Вашата оценка 5 от 2 гласа
-Цените в таблиците са посочени с начислена отстъпка за Ранни записвания Лято 2021 в Албена с включен автобусен транспорт от София
ЛЯТО 2021 В АЛБЕНА С АВТОБУС - 7 НОЩУВКИ
 
Маршрут:
София-В.Търново-Албена

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Автобус

Цена от:
389 лв.


или се обади на тел:
02/ 952 00 60
 
Програма
Резервация
ПРЕДВАРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТ ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ.82, ал.1 т.1-9 ОТ ЗАКОНА ЗА ТУРИЗМА
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЛЯТО 2021 В АЛБЕНА С АВТОБУС - 7 НОЩУВКИ

ТУРОПЕРАТОР: “АЛБЕНА ХОЛИДЕЙЗ” ЕООД, ЕИК 131372843, със седалище и адрес на управление: Реп. България, гр. София, ул. “Доспат” № 15, с удостоверение за извършване на туроператорска дейност № РКК – 01 – 05886/12.06.2007г., Дан. No BG 131372843, представлявано от Албена Алексиева – управител.

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл.97,ал.1 от Закона за туризма със Застрахователно дружество ЗК „ЛЕВ ИНС“ АД - София, бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02/9150892, 080015333, ЕИК121130788, с номер на полица 13062010010467/15.05.2020 със застрахователна сума 50 000 лв.

ОСНОВНИ ХАРАКЕРТИСТИКИ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ:
1. ДЕСТИНАЦИЯ: КК АЛБЕНА/ БЪЛГАРИЯ

ПРОГРАМА:
 • 1-ви ден:
Отпътуване в 06.00 ч. от София по маршрут София-Велико Търново-Златни Пясъци-Албена-София. Пристигане около обяд. Настаняване в избрания хотел след 14 ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
 • 2-7 ден:
Свободно време за плаж и релакс. Нощувка.
 • 8-ти ден:
Закуска. Освобождаване на стаите в хотела до 12.00ч. (багажът може да се остави в стая за съхранение до рецепция). Отпътуване за София след 15.00ч.

2. НАСТАНЯВАНЕ. БРОЙ ВКЛЮЧЕНИ НОЩУВКИ: 7

3. ПРЕВОЗ: АВТОБУС

КАТЕГОРИЯ НА СРЕДСТВАТА ЗА ПРЕВОЗ: 3*/4*

ПРЕВОЗВАЧ:
АЛБЕНА ХОЛИДЕЙЗ ЕООД - Лиценз за международен транспорт на пътници - EU1064
Адрес: София 1606, ул. Доспат 15

ГРАДОВЕ НА ОТПЪТУВАНЕ:
Тръгването се осъществява от: София (автогара Сердика пред централна жп гара), Велико Търново (пред хотел Етър)

4. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: АЛБЕНА/ БЪЛГАРИЯ
ТУРИСТИЧЕСКА КАТЕГОРИЯ НА МЕСТАТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ съгласно правилата на Р България: СПОРЕД КОНКРЕТНИЯ ХОТЕЛ – ОТ 2* ДО 5*

5. ПРЕДВИДЕНИ ХРАНЕНИЯ: 7 ХРАНОДНИ СПОРЕД СЪОТВЕТНАТА БАЗА НА ИЗХРАНВАНЕ НА КОНКРЕТНИЯ ХОТЕЛ

6. ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ ВКЛЮЧВАТ:
 • Транспорт със собствен лицензиран автобус по съответния маршрут
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене.
 • представител на Албена Холидейз по време на пътуването
 • всички пътни такси

7. ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • лични разходи

8. ДОПЛАЩАНИЯ:
 • Гарантирани места в АВТОБУСА от 2 до 4 ред се доплащат - 20 лева - по желание
 • Гарантирани места в АВТОБУСА ПРЕД И ЗАД ВТОРА ВРАТА НА АВТОБУСА - 20 лева - по желание

9. УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ:
 • Цените са валидни при записване и авансово плащане в размер на 20% в срок от 2 дни от сключване на договора (само за периода до 30.04.2021).
 • Доплащане до пълния размер на пакета, най-късно 21 дни преди заминаване.

10. ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ЛИЦА С ОГРАНИЧЕНА ПОДВИЖНОСТ:
 • Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност: Да / Не
 • Предоставена информация във връзка с поискана от страна на Потребителя точна информация дали пътуването или ваканцията са подходящи с оглед на потребностите на пътуващия: Да / Не

11. МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО: 40 ТУРИСТА.
КРАЕН СРОК ЗА УВЕДОМЯВАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ПРИ НЕДОСТАТЪЧНО ТУРИСТИ:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни

12. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Трите имена, ЕГН на пътуващите

13. УСЛОВИЯ ЗА ОТКАЗ ОТ РЕЗЕРВАЦИЯ. ДЪЛЖИМИ ТАКСИ И НЕУСТОЙКИ:
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет. В този случай ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва да отправи надлежно писмено уведомление до ТУРОПЕРАТОРА.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от пътуването без санкция в срок от 2 (два) от сключване на договора, при условие, че резервацията е направена 60 или повече дни преди датата на пътуването и този срок изтича не по-късно от 60 дни преди датата на пътуването.
 • При пътуване в страната или чужбина при направена резервация с включени отстъпки за “Ранно записване”, резервация от категория "Специални и Промоционални Оферти", "Оферти за Великденски, Коледни, Новогодишни и Национални празници", "Оферти с чартърен полет" и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ след изтичане на срока по т.17.2, същият дължи неустойка в размер на 95% от платената по договора сума, и съгласно условията на конкретния хотел.
 • При пътуване в страната или чужбина при направена резервация по стандартни цени, без включени отстъпки за “Ранно записване” или други промоционални и специални оферти, при прекратяване на договора след посочения по-горе 2-дневен срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ дължи следните такси и неустойки:
1. При пътуване/почивка в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки, в размер на административна такса 100 лева на възрастен, с изключение на програмите, включващи самолетен, влаков, корабен и др. превози, за които важат условията за анулация на съответния превозвач, издател на билета.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размера на депозита, но не по-малко от 30% от общата стойност на пътуването
в) от 29 до 21 дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
г) от 20 до 15 дни преди датата на пътуването – 80 % от общата стойност на пътуването
д) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването
2. При пътуване/почивка в България:
а) до 30 дни преди датата на пътуването - без неустойки, в размер на административна такса 100 лева на възрастен
б) от 29 до 21 дни преди датата на пътуването – в размера на депозита, но не по-малко от 30% от общата стойност на пътуването
в) от 20 до 15 дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването
г) по-малко от 14 дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването
 • При анулация на пътуването поради болест, или други лични причини, свързани с ПОТРЕБИТЕЛЯ, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и размерите по т.17.4, респективно дължи заплащането на тези суми, в случай че не ги е платил преди това.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прекрати договора преди започване на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на непреодолими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението за туристическия пакет, в който случай има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение. Това право ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да реализира, ако официалния удостоверителен орган на съответната държава декларира със съответния официален документ наличието на непреодолимите и извънредни обстоятелства.
 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати своята почивка/екскурзия/ през времетраенето й по свое желание, всички допълнителни разходи, вкючително и транспортните са за негова сметка. В този случай не може да има претенции за връщане на стойността на заявените и непотребени услуги към ТУРОПЕРАТОРА.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да прекрати договора за туристически пакет като върне всички реално заплатени суми на ПОТРЕБИТЕЛЯ, без да дължи допълнително обезщетение, когато е възпрепятстван да изпълни договора, поради непреодолими и извънредни обстоятелства и е уведомил ПОТРЕБИТЕЛЯ за прекратяването на договора без необосновано забавяне преди започване на изпълнението на туристическия пакет.

14. ЗАСТРАХОВКИ:
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ на ЗК ЛЕВ ИНС (по желание – Препоръчваме!!!) – доплащането за застраховката се определя на база стойността на туристическата услуга и срока на застраховката, съгласно условията и тарифите на съответния застраховател. Застраховката се сключва до 5 календарни дни след дата на сключване на договора за организирано туристическо пътуване чрез Туроператор Албена Холидейз ЕООД като посредник на ЗК ЛЕВ ИНС, при условие, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни.

15. УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ПЪТУВАНЕ:
 • Стаите от типа PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена с оглед по-малък размер, разположение, обзавеждане и др. обстоятелства, различаващи ги като категория и качество от стаи STANDARТ и при резервация на такъв тип помещение от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ претенции и оплаквания на място за размера и комфорта на стаята не се приемат!
 • При настаняването в тройни стаи ил двойна с допълнително легло (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително - тип разтегателно и Туроператора няма как да влияе върху отделните хотели за избора им на допълнителни типове легла и да гарантира вида и комфорта им!
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца, третото и четвъртото легло винаги са допълнителни - тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни, според политиката на всеки отделен хотел.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Настаняването в хотелите обикновено е след 14.00 часа, а освобождаването на стаите е до 12.00 часа в деня на отпътуване, но има и хотели с различна политика (настаняване след 15:00 и освобождаване до 10:00ч. например), като водеща е политиката на всеки отделен хотел.
 • В деня на пристигане преди 14.00 ч. и в деня на напускане след 12.00 ч., всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
 • Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения ако хотела е на all inclusive.
 • Точният час на отпътуване, номер на автобуса и телефон на представителя на туроператора се съобщават 2 (ДВА) ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ.
 • Туроператора не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.